Midsommar igen...

Nu har jag fem arbetsdagar kvar och sedan fem veckors semester!!! Känn på den! Den här sommaren ska jag bara vara LEDIG. OK, kanske något lite mailande i slutet av semestern, då nye rektorn kör igång. Hon har redan börjat och det kommer att bli jättebra!

Men det är klart, ska det inte bli någon sommar snart, vet jag inte om jag ens vill vara ledig. Sitta i regn och kyla i Halmstad kan man vara utan. Hade hoppats på en härlig midsommarhelg, men... Ja, ett par timmars som var det under midsommardagen och midsommaraftonskväll, men annars har det inte varit något väder att skryta med. Men vem vet, kanske delar det på sig under dagen?! Någon vettig krans blev det inte till sonens flickvän, dock fick vi en vacker bukett på midsommarbordet.




Men god mat och trevligt tillsammans med nära och kära hade vi i alla fall.

BH och 50

Som tidigare nämnts har jag viss likhet med Barbamama... Men hallå! Skulle köpa underkläder igår och gick in på en, som jag anser, välsorterad underklädes- och damaffär i stan. Jag är liksom inte så stor upptill och brukar ha B eller C kupa, men vad finns? D, E, F... Förutsätter dom att alla har silikontuttar nu för tiden? För inte har väl bysten på ett par år ökat till dessa proportioner...? I så fall har inte jag hängt med! Efter en del rafsande hittade jag längst in en B - fylld till hälften med skumgummi!!! Hhmmm vad är det för ideal vi ska leva upp till egentligen? Till slut hittade jag en normal - i en annan affär!

Var för övrigt på en mycket trevlig födelsedagsfest igår, då kryssningsvännen Maria fyllde 50!

KALLT

Kallt, KALLT, KALLT!!! Ska det bli sommar någon gång? Har varit i stugan och huttrat... huttrar här hemma... och huttrar på jobbet. Nu MÅSTE värmen komma! Har trotsat kylan och försökt vara ute så mycket som möjligt ändå, riggat stolen i lä och paltat på sig tjocka fleecen och filt, men det hjälper inte så mycket. Det måste bli varmt nu!

OK, nog tjatat om det. Yngste sonen med flickvän har i alla fall köpt en lägenhet nu. Fin, är den! Lite att fixa, men det är ju alltid kul att få göra lite som man vill. Till och med jag har fått hjälpa till med fondvägg i köket. Hanna blev lite orolig när vi började dra tapeter, lager efter lager... Men till slut fick vi ett slätt och fint underlag att tapetsera på. Och fint blev det allt.



I helgen kopplade dom av från renovering och kom till oss i Halmstad i alla fall. Ungdomarna hade kompisar med sig också, det var trevligt. Härligt så att jag slapp vara ensam eftersom maken var i Vitryssland och kom inte hem förrän sent på lördagskvällen. Grillning står på programmet så klart.



På söndagen fyllde min "lille" 24 år! Tänka sig, stora karlen! Eller...?



Spännande överaskningar väntar för honom i sommar.


RSS 2.0