Väderlek!

Nu har vi varit i Halmstad och det finns nog inte ett ställe till på jorden som man kan koppla av på, så som man kan där. Även om man håller på med både det ena och det andra så infinner sig ett visst lugn och man kan bara njuta av tillvaron. Ösregn på vägen dit i fredags men soligt (och blåsigt i och för sig) på lördagen. En helt underbar dag som vi tillbringade med shoppning, promenad och ett glas vin tillsammans med grannarna på kvällen. Det var inte mycket folk där nere, kanske fem-sex familjer. Så det var ingen trängsel eller kiv om väskvagnarna precis. För nu kunde man inte köra in på området! Vem fick ett spel då då, fredagkväll i ösregn och man ska behöva bära (köra på väskvagn) in kassar och väskor... ?! OK, det är inte hela världen, jag vet! Men just då kände jag att det hade varit gott att ha nyckel till grinden så att man kunde köra fram och lasta av. Men det är tydligen någon av de där 75-åriga reglerna som fortfarande lever kvar.

Veckan som gått har varit kall med snö, halka och regn! Men vad gör väl det? Det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder!



Helg

Jaha, så rann också denna helgen iväg. Fort som bara den... men trots det har vi hunnit med en hel del. Hade ledig fredageftermiddag och det gör ju att helgen blir lite längre. Visade huset för en jättetrevlig familj. Nu hoppas vi bara på att de ska vara intresserade. Något pirrigt ska jag säga.

Var och tände lite ljus i lördags - alla helgon, innan matlagningen började, sedan var Maria och Christer här. Mycket trevligt. Börja nästan bli sugen på en båttripp igen när vi pratar minnen från förra sommaren. Det var härligt.

Dagen idag har varit en hunddag. Tack Malin och Matilda att ni följde med ut i bäcksvarta skogen. Jag hade aldrig vågat ge mig ut själv.

Nu är det helgavslutning med Beck och sedan ladda för en ny vecka! 

Siemens

Nu har vi städat så mycket att dammsugaren har gått sönder och vi var tvungna att åka och köpa en ny idag. Det blev en snygg, tyst Siemens. Men det känns lite onödigt eftersom det finns uttag för centraldammsugare dit vi ska flytta och det var det vi hade tänkt köpa i stället. Men då får det bli en snygg, tyst i stugan i stället. Annars finns det ju säkert någon annan i familjen som gladeligen ärver en dammsugare :-)

För övrigt är det ganska spännande med husförsäljning. Eller rättare sagt dödsnervöst! Det var en visning i söndags och en i går kväll. En spekulant ska komma tillbaka i morgon och vill se huset igen. Mäklaren kan inte så jag får visa det själv. Hhhmmm... Jag har ju sålt hus själv förr, så jag kanske inte skulle haft någon mäklare nu heller! Men å andra sidan känns det rätt skönt att slippa allt runt omkring. Det räcker som sagt med att hålla städat och fint. Typiskt att blommorna hann vissna... :-(. Hjälp mig att hålla tummarna! Vi kanske får bo i var sitt hus till våren!

Har försökt koncentrera mig på juridik idag. Det är inte helt lätt när tankarna far åt alla håll. Men snart är jag klar med första inlämningsuppgiften och i morgon ska vi träffas ett gäng och diskutera runt de uppgifter vi har. Det känns tryggt och bra att det finns jämlikar som sitter i samma båt! Men det är ju självvalt förstås :-)





Freda'

Jaha, så ligger då huset ute till försäljning på Hemnet. Första visningen är avklarad och nästa är på onsdag. Är det en pärs eller? Har städat och putsat hela helgen, man vill ju inte framstå som någon Ulla Wi... ja, ni vet vem! Men det är klart, så mycket skräp och kassar kan man inte samla på sig under en hel livstid som hon hade. Sen har vi ju hund och inte femton katter...!

I vilket fall är det väldigt nervöst. Inte nog med att det var vintertid och man gick och la sig kl. 23 fast kl. egentligen var 24 och inte kunde somna ändå! Fick sådan ångest - tänk om ingen vill ha vårat hus!  Vad gör vi då? Maken är kolugn. Klart att det finns en köpare på detta... annars får vi ha is i magen och sälja till våren. Vi flyttar ju inte förrän 1 mars. Hur kul är det om man blir stående med två hus? Nej, nu ska jag inte älta det mer. Det blir som det blir.

Var på en fantastisk föreställning i lördags, Freda'... Mats, som är trummis jobbar på vår skola och vi var runt 40 personer (inkl. några respektive) som gick tillsammans. En hellyckad kväll! Sådana behöver vi fler av! Det lyfter!



Se mer på http://www.facebook.com/fredaband 



RSS 2.0