Plugg

Nu har det rensats och städats för fullt här hemma. Mäklare är utsedd och under veckan kommer fotografen. Nu är vi på G! Nu är det bara att hålla tummarna för att vi får vårt hus sålt.

Var på Rektorsutbildning tre dagar i Växjö förra veckan. Intressant, kul och mycke´... men det ska bli spännande. Hade i princip beslutat mig för att inte plugga mer, men det går liksom inte att säga nej. Nu pågår denna i tre år så det ska nog gå bra.

Deltog även i Rektor och Lagen på Elmia i veckan. Kändes jättejobbigt att vi bokat, det blir ju aldrig tid till det som är på skolan (utöver lönesamtalen...). Men jag ångrar inte en sekund att jag deltog. Det var många intressanta dragningar av bl a Skolverket, skolinspektionen, diskrimineringsombudsmannen och sist med inte minst Mats Trondman, professor i sociologi. Har du inte lyssnat till honom, så GÖR det om du får möjlighet. Han presenterar verkligheten på ett seriöst och otroligt humoristiskt sätt. Verkligen värd att lyssna till. 

Har varit trött på kvällarna, men har rensat skallen och låtit hunden få sitt runt Västersjön! Vilken höst det är! Skulle satt in ett vackert foto från solnedgång i Västersjön, men fick inte fram det från telefonen. Kanske är det dags för en I-fåne nu!?



RSS 2.0