Festival och annat

Ååhh, underbara Halmstad! Trots att vädret den 13 maj inte är vad man kunde önska, så är det helt underbart att vara här. Det känns som en evighet sedan. Nu har vi dessutom fått Internet också, så nu finns inga sysselsättningsproblem. Har klarat oss utan i tre somrar (!), men nu tyckte maken att han behövde för jobbets skull, vem behöver inte det... men det har varit rätt skönt för att man har sluppit jobba, i alla fall till viss del, när man har varit här. Men nu kan man ju göra annat på nätet också, som att blogga till exempel.

Trots att (arbets)veckan bara har bestått av tre dagar, känns det som om den har varat hur länge som helst. Extra möten, tjänstefördelning, utvärdering, omorganisation, föräldramöten... you name it! Det finns inte sådana här veckor!!! Nu är vi i alla fall här och en del jobb lär det bli i helgen. På måndag är det studiedag och då bör man vara förberedd och utvilad vill jag lova. Ingen enkel match!

I tisdags var det fritidshemmens dag. Våra fritidshem hade Torpafestival med ca. 38 bidrag av olik slag. Det var allt från roliga vitsar till sång och dans. Mycket välorganiserat av våra fritidspedagoger och helt fantastiskt av våra elever.

Har jag sagt att vi ska på bröllop? Min lillebror ska gifta sig! Helt underbart. Det ska bli så kul! Har precis planerat bröllopspresent. Det blir lite seriöst och lite bus :-)

Jag måste bara tillägga en sak om vår semester. Var lite fasansfull inför 24 timmar om dygnet i en hel vecka tillsammans med min man, men det gick faktiskt utomordentligt bra! ;-) Nu blir det ju dessutom fyra dygn till, vilket jag inte har något emot.






Kalas

Jaha, då har man både betat av en vecka på Kreta och makens 50-årskalas. Middag för 20! Grekiskt så klart! Var riktigt lat så det blev köpemat. Till och med köpetårtor. Men dom hade jag inte kunnat göra om. Oj, vilka tårtor!



Hade naturligtvis gärna stannat en vecka till på Kreta. Det var först i slutet av veckan som det verkligen började bli varmt, till och med på kvällen. Men vi hade tur, veckan innan hade det regnat och varit kallt hela veckan. Tack och lov att vi fick lite sol och värme. Det var perfekt att åka när säsongen precis har dragit igång. Det var många restauranger som hade öppnat den 1 maj och det var fortfarande en hel del som inte hade öppnat än. Men det innabar att det var lugnt och skönt och ingen trängsel. Men det är ju inte särskilt kul att komma tillbaka till Göteborg och det är regn och fem plusgrader.


Jo, det är endast vi som har intagit läge...

Handlade vi nå´t då? Jo, maken köpte en keps i vanlig ordning. Inte en vit den här gången, det blev en grårutig. Och vad köpte jag då? Jo, ett par skor!!! Det var väl ingen som kunde tro det. Det var inga vanliga skor utan ett par nätta, fina foppatofflor med pärlor på :-) Nej, sa maken, inga foppatofflor! Men jag köpte dem ändå :-) och det ångrar jag inte.

I vilket fall så var det en underbar vecka, med avkoppling och god mat. Det kostade 3 kilo (+), men det var det värt.

Turligt nog hade Simon inget jobb, så han tog hand om Charlie, med Hannas och Malins hjälp förstås. Men det som var ännu roligare var att han ringde i torsdags och berättade att han har fått ett jobb, provanställning, men kan bli fast. Samtidigt behövs han på sitt gamla jobb, tillfälligt. Ganska gött att få säga - tyvärr jag har fått ett fast jobb...! Nu får vi verkligen hålla tummarna att detta är ett jobb han trivs med och att de tycker att han är OK. Det är inte lätt för ungdomar idag. Det finns för många att välja på :-)

Kreta

Tillbringar en vecka pa underbara Kreta. Soligt och varmt, i alla fall pa dagarna. Kvallarna ar daremot lite kalla. Har badat ett par ganger i alla fall.

RSS 2.0