Försäljning

Håller på att försöka kränga halva bohaget nu. Det är tufft att flytta från 7 rum till 3!!! Har en soffa och en säng ute på blocket nu om någon är intresserad. En TV kommer även att gå till försäljning. Men det är inte klokt vilken rullians det är på den siten. La in lite grejer i går. Det ringde direkt. Hade inte hunnit titta på annonsen ens och skulle kolla efter ett par timmar. Då låg min annons så långt ner att jag knappast kunde hitta den. Helt otroligt.

För övrigt är det bara de sista sakerna som ska ner i väskor och lådor nu. I morgon eftermiddag får vi tillträda och på tisdag åker jag på kurs - vältajmat! Men jag kommer hem på kvällarna, har inte ro att sova borta. Och det kan ju hända att maken placerar ut möblerna så som han vill... ;-)

Var tvungen att visa ett foto på liten Susanne också, troligen taget -64, hämtat från Pärlas sida på Facebook. Kolla den hemmsydda, figurvänliga kappan, hatten med den chicka looken och de matchande svarta kalasbyxorna...


Upp i luften

Det är ju inte utan att man längtar lite till Halmstad. Men det är klart, inte i det här vädret. Och inte går det att åka dit nu ändå. Inte för att vi håller på och packar, vilket i och för sig också är en anledning. Nej, det finns fortfarande inget vatten. Tydligen flera stora vattenläckor på området så vattnet måste vara avstängt ända tills de hittar felet. Inte kul! Hoppas att det löser sig snart. Allt är ju precis nygjort så det borde inte gå sönder redan kan man tycka.  

Nej, nu längtar man efter sol och värme och får tillbringa dagarna på östra stranden som här...



Fast jag tror inte att min morbror kastar upp mig så här fler gånger... :-) Välkomna förresten till sommaren, då hoppas jag att ni kommer och hälsar på!


Vinter eller vinter

Maken är i Stockholm och jag har både hunnit vila(!), jobba och packa lite. Till och med skriva lite här...

Nu närmar det sig. Bara en månad kvar till flytt. Längtar man eller längtar man?

På sätt och vis är det skönt att snön töar bort, det blir enklare på alla sätt och vis. Men samtidigt är det ju fruktansvärt tråkigt med slask. För att inte tala om sportlovet som kommer om drygt en vecka. Hur kul är det då när all snö är borta? Höjden av allt är att det har varit snö och kallt sedan i november, men när skolan ska ha vinteridrottsdag har allt töat bort. Nu blir det inställt. Tänk om det fanns lite flexibilitet och beslut fattas att "nästa vecka gör vi en vinteridrottsdag" i stället för att planera det ett halvår i förväg... Jag ska inte klaga på dom, det är mycket som ska rymmas inom veckans alla dagar.

Vi hade arbetsplatsträff en kväll i förra veckan. Innehållet var SET, det vågar man knappast säga efter att Skolverket har sågat alla metoder vad det gäller att motverka kränkande behandling. Nej, det är väl inte helt sågat, men inget rekommenderades i alla fall. Men jag undrar hur det skulle vara om man inte gjorde något. Kanske vore bättre att Skolverket kollar upp vilka som får starta friskolor i stället :-(

God mat bjöd vi på i alla fall.




På lördag kommer de gamle, då blir det middag hos oss och ...? Ja, vad kan det bli...? Det återstår att se. Men det ska bli mysigt att göra något trevligt tillsammans.

Ja, någon resa till Halmstad verkar det inte bli på ett tag. Det är fortfarande vattenläckor på området så att vattnet är avstängt. Hur som helst så hade vi inte haft tid att åka dit inom den närmsta tiden ändå. Det är ju lite annat nu kan man säga.

Men visst längtar man när man ser dessa bilder.




RSS 2.0