Höst

Hösten kan faktiskt vara riktigt härlig...!





Skönt att ta sig ut på en härlig promenad efter intensiva dagar i skolan innan man tar itu med röjet hemma.

Festligheter

Inte trodde jag att det skulle gå så fort, men nu har vi i alla fall skrivit på för ett nytt hus. Flytt i mars, så vi hinner inte med samma flyttår som alla andra :-), men det är helt OK. Ett litet hus byggt 2002, det är skillnad på det 100-åriga vi bor i idag. Vissa saker kommer man ju att sakna, men framför allt blir det skönt att inte ha så stort.

Helgen har bestått av två roliga tillställningar. 1: KLAS har träffats. Det är vi fyra som höll ihop på Ingenjörshögskolan. Äntligen får man väl säga, för det var ett tag sen sist. Vi tillbringade en mycket trevlig kväll på Twin med många glada skratt och god mat och dryck. 2. Det var kräftskiva på Måsen i lördags. Ja, inte hela Måsen utan bara våran gata. Vi var 16 stycken glada grannar som åt god mat och fantastiska kräftor. Tänka att man kan ha sådan tur att ha sådant roligt och trevligt umgänge i sitt sommarparadis. Ja, höstparadis får vi väl säga nu. Men trevligt hade vi i alla fall. Till och med de äldste var med - 90 och 87 år! Och dom går inte hem först ska jag lova. Får man hänga med så länge och dessutom vara så pigg då kan man skratta sig lycklig.

Tack alla underbara vänner för att ni förgyller tillvaron!

Gäst

Inte visste jag att vi har besök här på dagarna när vi inte är hemma...


Förkyld

Är hemma och tycker synd om mig själv! Skulle egentligen varit i Nässjö på två dagars konferens med samtliga av kommunens skolledare, men ligger i stället hemma med världens förkylning :-(. Har inte varit sjukskriven på femton år och skulle naturligtvis bli det vid ett sådant tillfälle! Men, men, vad kan man göra? Inget, mer än att försöka kurera sig med honungsvatten och halstabletter och bara vänta på att det går över. 

 


Flyttår

Oj, oj, vad tiden går. Redan över en vecka sedan jag skrev. Vart tar tiden vägen...?

I helgen har vi vi alla fall flyttat modern till Liljeholmen, så nu är hon en riktig Östergoja igen. Det gick jättesmidigt och allt är på plats och hon har funnit sig väl tillrätta. Eller hur? Vi får väl kalla detta för ett flyttens år. Det var fjärde flytten på mindre än ett år och om ett par veckor flyttar även yngste sonen med flickvän till Torpa. Det finns ju inte på kartan att man som första lägenhet får en trea högst upp på centrala Torpa, vilket flyt!  Själva är vi faktiskt i hustittartagen också. Vem vill bo i ett sådant här stort hus på två personer? Allt för mycket att sköta. Men visst kommer man att sakna den 100-åriga gamla kåken när det blir dags.



Nu har jag i alla fall haft ett samtal med rektor och områdeschef och ett anställningsavtal är på väg påskrivet med snigelpost. Framtiden ser med andra ord ganska ljus ut.


RSS 2.0