Halva semestern

Man kan antingen se det negativt - fy, nu har halva semestern gått... Eller se det positivt - yes, halva semestern kvar :)! Helst det senare. Nu syns i alla fall lite blå himmel bakom de stålgrå regnmolnen. Ha en fortsatt skön sommar!

Helvetesvecka

Denna veckan skulle jag inte byta till mig igen om jag så fick en million! Två allvarliga incidenter på en och samma dag är bara för mycket. En är för mycket! Det har varit många tankar, många långa samtal och mycket dokumentation. Kan tyvärr inte gå in på detaljer, kan vara säga att det inte finns något värre än när barn är inblandade i olyckor. Det är tur att det är semester nu för annars hade man väl brakat ihop i en liten hög.

För att se något positivt med veckan så funkade valpkursen mycket bra igår. Charlie var hur duktig som helst (och antagligen jag också, eftersom det funkade). Han är fortfarande svår att få att ligga lugnt, men när maken hade hållt på en stund så gick det jättebra. Han klarade även "veterinärbesöket" bra. Både i "väntrummet" och vid "undersökningen". Kursledarna är faktiskt jätteduktiga och nu när man börjar känna de övriga valpägarna så är det riktigt kul.

I morgon börjar som sagt var semestern och det ska bli jätteskönt. Kommer att tillbringa den mesta tiden i sommarresidenset så det blir nog inte så mycket blogg på fyra veckor. Så vida inte maken kopplar upp jobbdatorn på trådlöst förstås. Då kan man väl inte låta bli. Har i alla fall tänkt att inte jobba något under den här semestern även om inget av det som skulle göras denna veckan blev gjort. Men vad spelar en likabehandlingsplan för roll i det här sammanhanget?

Om vi inte hörs så ha en underbar sommar :-)

RSS 2.0