String

Nu har jag fått nytt tangentbord, "korv", musmatta med handledskudde och ny stol... om ett par veckor får jag ett nytt skrivbord! Undra om det kan förbättra min arbetssituation? Inte den höga arbetsbelastningen förstås, men kanske kan nacken bli återställd... ? Hoppas det! Fått och fått... skolan får ju betala förstås. Självklart är det någon som är inne och kommenterar "jasså du har fått ny stol"... kanske skulle det ha tagits upp i samverkansgruppen! Nej, nu är jag för cynisk. Det verkar som om allt kommer att falla på plats till slut i alla fall. Även vår skola har ett liv efter sommarlovet :-)

Nog om det, idag har vi haft en hemmaröjjardag. Vi har plockat ut alla kartonger som vi hottade in i förrådet när vi flyttade hit. En del har vi packat upp, en del har vi lagt upp på vinden. Vi har faktiskt en vind! Fast man får krypa på altantaket och in i en liten lucka på husgaveln. Man o man... maken får göra det! Skulle inte falla mig in. Tur man är gift :-)

Jag hann även ta en sväng till torget och köpa gardiner. Är så lat så jag köpte färdigsydda! Naturligtvis passade ett par inte utan jag fick susa iväg i sista minuten och byta. Tur dom var kvar. Det är ju inte så ofta som vi är hemma på lördagar den här årstiden så det blir lite svårt att byta annars.

Skänkte bort ett antal gamla stringhyllor innan vi flyttade - för att konstatera att jag faktiskt ville ha en sådan över skrivbordet... fick köpa en ny!!!


Blev jättenöjd :-) Nu ska den bara fyllas och det blir INTE svårt!

Måste också berätta att vi var på sortergården idag. Jag skulle kunna öppna ett fik där med utsikt över gården och tjäna hur mycket pengar som helst. Folk skulle kunna sitta där i timmar och bara bli underhållna av det som händer och sker på sortergården. Undra om det kommer att bli bättre på den nya som Jönköpings kommun tänker bygga? När det nu blir? I villket fall få man ha tålamod - detta är underhållning av högsta klass...








Vår i luften!

Efter en jättetuff vecka anlände vi igår kväll till vårt underbara paradis i Halmstad. Jobbade hemma i torsdags, dels för att jag var tvungen att jobba ikapp med rektorsutbildningen, dels för att jag inte hade den minsta lust att möta vissa i toppen på skolledarträffen. Förståeligt kanske men inte särskilt moget. Borde nog varit där och tagit tjuren vid hornen, men är lite feg ibland.

Hade sjukgymnasten från företagshälsan på besök igår. Inte konstig att man har ont i nacken. Hon hittade fel på både det ena och det andra. Stolen var fel, ljuset var fel och för att inte tala om arbetsmängden, men det kunde ju inte hon göra något åt, det är bara jag själv som kan ta tag i det.

Nåja, nu är vi i alla fall här. Har redan gått ett par långa promenader på stranden, hunnit med stan (en blus och ett par stövlar - regnstövlar!) rensat i trädgården och planterat påskliljor (skötte maken) och suttit i solen och kopplat av. Trodde först att det skulle bli regn för det var jättedisigt på förmiddagen, sedan bara klarnade det upp – vad jag älskar det här stället… Det är vårkänslor!

Nu har vi också grillat för första gången i år. Mmmmm …



Kan det bli bättre? Skolans kökschef hade blivit impad av den tallriksmodellen :-)


RSS 2.0