Hösttristess

Alltså, att man inte har blåst bort är väl ett under. Men det kanske beror på att man står stadigt på jorden... :-) Man kan ju inte tänka sig att gå på julskyltning i ösregn och stor. Nej, det fick bli en innesittardag i stället. Vill bara säga att man kan faktiskt ha det ganska trevligt här hemma också. Fast jag längtar till Halmstad när vi inte är där. Nu blir det troligen Halmstad nästa helg i alla fall, det ska bli mysigt.

Har i alla fall umgåtts med goda vänner i olika omgångar. Kul, för det är ju inte så mycket annat som händer den här årstiden.



Julmarknad har det också blivit, men tyvärr var det en besvikelse för det var ungefär hälften så många försäljare och dubbelt så mycket folk än förra året. Kan det bero på att det var näst intill snökaos förra året...? Men hur kan man vilja gå på marknad i regn då? Tur att det var inomhus.

Nu har ju även första advent passerat och det är knappt en månad kvar till jul. Hhmm tiden går fort...

Höstsken

Är det någon som har vågat prova den Grekiska pyttipannan än? Hoppas det för du vet inte vad du går miste om om du inte gör det. Den är super...

Ja, kalla, mörka dagar är det. Skulle det komma snö så skulle det ju bli lite ljusare, men vill man det... ? Förra vintern var det ju snö så det räckte och blev över. I grus(snö)högen mellan Råslätt och Torsvik finns det visst fortfarande snö kvar om man gräver en bit ner i allt grus. Tänk att det kan bevaras så väl. Kanske någon som kan uppfinna en ny energikälla med snöhögar?! Så tänker bara en som är släkt med Gidde :-)

Men en och annan vacker höstpromenad blir det i alla fall. Man får passa på på helgerna eller om man har förmånen att ta långlunch någon dag. Det är absolut inte fel. För långa dagar blir det ju ändå.


Så här vackert kan det vara en eftermiddag vid Västersjön





Tomtar och julmust

Ja, som sagt. Nu är dom här igen, skumtomtarna och julmusten. Det är inte fel. I år tänkte jag använda en ny strategi - om jag äter så många tomtar som möjligt, så kanske jag tröttnar och inte behöver sukta efter det mer under hela vintern Vad tror du?

Vi har haft nioårig bröllopsdag min älskade make och jag. Oj, oj,oj vad tiden går. Det verkar inte som om det var så länge sedan.



Veckan som gått har tillbringats i Londonn. En studieresa som kombinerats med kultur, shopping, pubbesök och många glada skratt. Tyvärr blir det allt för mycket restid till en egentligen så nära stad. Men så är det när man inte är ute i god tid och beställer direkt utan måste åka över Oslo dit och Stockholm hem. Varför är inte Axamo en större flygplats?!




Nu är det avkoppling i paradiset som gäller... ;-)

RSS 2.0