Höstsken

Är det någon som har vågat prova den Grekiska pyttipannan än? Hoppas det för du vet inte vad du går miste om om du inte gör det. Den är super...

Ja, kalla, mörka dagar är det. Skulle det komma snö så skulle det ju bli lite ljusare, men vill man det... ? Förra vintern var det ju snö så det räckte och blev över. I grus(snö)högen mellan Råslätt och Torsvik finns det visst fortfarande snö kvar om man gräver en bit ner i allt grus. Tänk att det kan bevaras så väl. Kanske någon som kan uppfinna en ny energikälla med snöhögar?! Så tänker bara en som är släkt med Gidde :-)

Men en och annan vacker höstpromenad blir det i alla fall. Man får passa på på helgerna eller om man har förmånen att ta långlunch någon dag. Det är absolut inte fel. För långa dagar blir det ju ändå.


Så här vackert kan det vara en eftermiddag vid Västersjön





Kommentarer
Postat av: Inge

Har i dag överraskat min kära hustru. När hon kom hem efter arbetet väntade en Grekisk pyttipanna i ugnen. Den var GOOOD!. Tack för receptet! Den kommer utan tvekan att lagas fler gånger. I övrigt väntar vi bara på julledigheten. Innan dess ska vi bevista Stockholm för att se hur våra hundar bedöms i ringen. Där ska vi träffa våra Norska vänner och ha en trevlig afton med dom.



Vi hörs

Inge

2011-11-19 @ 17:49:04
Postat av: Susanne

Så roligt att det smakade. Hoppas att Gunnel tyckte detsamma.



Lycka till i Stockholm!



Susanne

2011-11-20 @ 21:11:52
URL: http://invors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0