Återblickar

Tänkte göra lite återblickar...

I maj månad hade vi en återträff för alla som slutade 9:an 19xx!!! Från vår klass var det tyvärr bara sju stycken som kom, men vi hade nog så trevligt. Totalt var det säkert närmare 300 personer. Det var riktigt roligt att träffa gamla kompisar som man inte har sett på 100 år (nästan). Vissa kände man igen direkt, men vissa fick man fundera en stund vem det var innan polletten trillade ner. En hel del minnen dyker upp och det är spännande att höra hur livet har tett sig för alla. Synd att det efter några timmar blev fritt för allmänheten att komma in, vilket innebar att plötsligt befann man sig mitt bland den "nya generationen" tonåringar. Då insåg man att det var rätt länge sedan man slutade nian och det var dags att säga god natt och vandra hem.

 
Tre vackra flickor från festen.



Efter en lååång, kall och regnig vår så blev det äntligen lite härligare med sol och värme och möjlighet att sitta ute och grilla. Då passade vi på minsann. Man får ta vara på varje tillfälle!


Första grillningen 2010.


På bröllopet var det ju inte bara brudparet, så klart. Min fantastiska systerdotter...



... och så vi förstås...





Midsommar tillbringades ju naturligtvis i Halmstad med mor och äldste sonen med flickvän. Det var en fantasktisk helg. Efter tre regniga och blåsiga år (det första värst, 2007) så fick vi äntligen en midsommar med SOL och framför allt värme. Vi kunde sitta ute hela dagen och även på kvällen utan att frysa häcken av sig. Vad mer kan man begära? Sill såklart...



... och Skagentårta...



(receptet finns på www.ica.se)

...och sist men inte minst lilla nubben!
 
(lilla o lilla?)

Ja, nu har jag i alla fall delgett lite av det som jag missat. Hade ju en del att ta igen ;-)


Sommar

Ja, jag veeeet! Det är en och en halv månad sedan jag skrev. Men om man inte har känt sig in the mood liksom så är det inte roligt att skriva. Har man inget roligt att förmedla så kan man lika gärna låta bli.

Men faktum är att det har hänt en massa trevliga och roliga saker också under den här tiden. Det mest fantastiska är att vi har varit på bröllop! Ja, inte Viktoria och Daniels bröllop som alla andra har varit på, i alla fall mentalt. Nej, vi har varit på min lillebrors bröllop. En underbar tillställning då han fick sin Martina. Det kan inte bli vackrare. Även att jag inte frågat om lov, måste jag bara få visa ett par bilder här.






Som alla vet älskar jag ju skor. Jag hittade ett par, som jag tycker mycket fina till bröllopet.



Inte nog med det. Foppatofflorna som jag köpte på Kreta har kommit väldigt väl till pass nu när det har varit så varmt i midsommar. Framför allt när vi har varit på stranden - inga problem att klafsa i vattnet då inte.



Lägg speciellt märke till de små söta pärlorna på ovansidan. Hade jag haft lite mer förnuft så hade jag köpt till hela den kvinnliga delen av familjen - de kostade bara 35:-!

Som sagt, det har varit en hel del trevligheter med skolavslutning, god mat på piren och midsommarfirande. Nu väntar semester om några dagar. Det ska bli jätteskönt.

Ha en riktigt skön sommar!

PS. Du observerar väl att jag har tagit bort tomten? DS


RSS 2.0