Vattenlös

Uppriktigt - nu börjar jag bli rätt trött på den här kylan... kanske inte kylan i sig, utan mer att det är kallt ibland och milt ibland! Det gör ju att det är glashalt att förflytta sig per fot. Med bil med för den delen. Man får verkligen ta det försiktigt!

Underbara Halmstad säger jag bara. Åkte dit i helgen, har inte varit där på flera månader. Det finns ju en anledning till det :-) I vilket fall så hinner vi inte mer än stiga ur bilen på den stora isparkeringen, förrän en granne kommer och frågar om vi ska sova över. Ja, det hade vi ju tänkt. "De kommer att stänga av vattnet för det är en vattenläcka i gatan"! Jag trodde att min man skulle gå upp i atomer. Hade vi nu äntligen fått en helg då vi kunde åka iväg och släppa allt annat, så skulle vi inte kunna stanna!!! Vad gör vi? Vi tappade upp vatten i hinkar och pet-flaskor, allt vad vi hade och stannade. Det gick hur bra som helst. Det är klart det hade varit skönt med en dusch efter en lååååång promenad på stranden, men det fick vänta tills vi kom hem. Och det gick precis lika bra det.

Jag säger bara - tack för att vi har vatten! Hur beroende är vi inte utav det? Kan inte ens föreställa mig hur det vore att leva utan...

Tårtkalas

Det är inte konstigt att man känner sig som en trasa på kvällarna. Det är mycket som ska hinnas med nu och det är mycket som har hunnits med... Nyår och trettondag med gäster, 2 gånger 50-årskalas hos Schälins, Hannas födelsedag, MyDog och snabbvisit hos Joel och Johanna i Göteborg, planeringsdag på jobbet och nu så har allt kört igång på riktigt efter julledigheten. Skönt! Nu blir det ordning och reda bortsett från allt rensande och packande.

Men det är ju mindre kul att behöva ta tag i elevärenden med samtal och ringa föräldrar det första man gör. Men det är inte lätt när man är i förpuberteten att tygla alla känslor. Då blir det fel ibland. 

Har även hunnit med att besöka vårt nya hus. Kul att få se vad det var för hus vi har köpt :-) Har ju inte varit där sedan visningen. Men vilken känsla. Det kommer att bli helbra! Nu är det så man längtar...


Hos Simon och Hanna


Mums...



Wow, hon lyckades blåsa ut alla (men inte på samma gång :-))

Nyårspromenad

Årets första dag inleddes med en härlig promenad runt Västersjön. Familjen Helmer var med plus en lånehund. Blåsigt, kallt, men soligt och härligt. Efter promenaden blev det varm glögg och pepparkakor.

En bra start på ett nytt år.


Blir det fika snart, undrar Matilda...


Varm glögg är inte fel...


RSS 2.0