Guldfest!

Tänk om alla vore lika ödmjuka som Johan Davidsson, då skulle det inte finnas några idrottshuliganer, eller andra huliganer heller för den delen. Tur att HV tog hem guldet, det var de värda. Synd bara att det inte var på måndag i Kinnarps arena. Var ju på SM-finalen 2004 när de tog guldet hemma och det går inte att beskriva känslan i ett sådant läge. Men viktigaste var ju att de vann i alla fall. Nu blir det nog fest hela kvällen i stan. En annan som ska upp tidigt i morgon får väl sussa tidigt :-)

Nu börjar det brännas, en vecka kvar till vi åker till Kreta. Om nu den där jökullen kan hålla tätt och inte släppa ut mer sot som håller oss kvar på jorden. Kanske någon mening med det också, vad vet jag? Vi siktar i alla fall på att allt är som det ska så att vi kommer iväg. Maken har till och med köpt sommarskor i dag. Hör och häpna, det var inte jag. Nej, jag hade fullt sjå med att hålla reda på hunden som var med på stan. Gick fantastiskt bra. Han börjar bli riktigt duktig på att befinna sig bland folk nu.

Kollade temperaturen idag, 23 grader - inte så pjåkigt. Kan man nog stå ut med ;-) Men om det blir dåligt väder, då blir jag faktiskt lite sur. Men det är ju klart, hur som helst är allt bättre än det här hemma. Vaknade med vitt på backen idag, hagel igår, det är ingen hit! Nu vill vi ha VÄRME! Men det brukar aldrig slå fel - när vi är utomlands, har Sverige värmebölja! Så ta fram sommarjackan och sandalerna gott folk, första maj kommer värmen!

Fastanställd

Tillsvidareansälld biträdande rektor idag :-)!

Men HV förlorade, det var ju inte lika kul. Hoppas att de tar igen det på lördag, när det är hemmamatch. Sorry Mats, det blir Halmstad i alla fall!

Typiskt att vulkanen på Island har fått ett utbrott, rektorn åker - har planerat att åka - på semester i morgon. Inget plan som lämnar Sverige då troligen. På nyheterna sas det att sist den vulkanen fick ett utbrott, varade det ett år. Hur ska det gå? Kanske inställda flyg i tid och otid ett år framöver... undra om det blir någon Kretaresa om två veckor? Två veckor!!! Ja, lite drygt. Nu gäller det att börja packa!

Tid

Fy så fort tiden går. Och fortare och fortare går det om man lyssnar till den äldre generationen (som man snart tillhör själv). Men faktum är ju att tiden inte går fortare utan att den upplevs gå fortare. Hur kommer det sig egentligen? Fler referensramar kanske, vad vet jag? Men man måste ta vara på tiden! Läs mitt motto!

Påsklovet har tillbringats i skolan med dialogsamtal och dialogsamtal och dia... ja, det blev mycket samtal. Hade tänkte göra en hel massa saker, men tiden... ja just det, den räckte inte till! Men vad räcker tiden till då? Kanske skulle man tidssätta vad man gör och se om det man vill göra ryms i den tid vi har. Eller kanske kan man äska lite mer...? Av vem? Vi får nog dra ner lite, sänka ribban som jag brukar säga. Men hur lätt är det på en skala?

Hur som helst så är jag ganska lugn trots att det är mycket som ska göras både på jobbet och hemma nu i vår. Det bästa av allt är Kretaresan som ska bli i maj. Då kan man verkligen koppla av!

Påsken tillbringades i Halmstad och det gav kraft och ny energi. Härligt väder och långa promenader. Fick en vy som verkligen gav ett intryck av LUGN och harmoni...!



Sonen med flickvän har firat födelsedagar och vi besökte dem i Götet i helgen. Mysigt. Men de tar sig tid! Tid till att bara vara. Kan ju stressa en annan som gärna hade tagit ledigt för att komma och hjälpa till med iordningsställande av lägenheten som de snart har bott i ett halvår. Men det spelar ingen roll för dem. Nu bor vi ju här det är ju OK. Skön inställning i och för sig. Synd att man inte har fått lite av sånt själv.

Nu nalkas i alla fall en underbar tid med knoppar i grönska och förhoppningsvis lite värme och sol. Det ser vi fram emot.

RSS 2.0