KALLT

Kallt, KALLT, KALLT!!! Ska det bli sommar någon gång? Har varit i stugan och huttrat... huttrar här hemma... och huttrar på jobbet. Nu MÅSTE värmen komma! Har trotsat kylan och försökt vara ute så mycket som möjligt ändå, riggat stolen i lä och paltat på sig tjocka fleecen och filt, men det hjälper inte så mycket. Det måste bli varmt nu!

OK, nog tjatat om det. Yngste sonen med flickvän har i alla fall köpt en lägenhet nu. Fin, är den! Lite att fixa, men det är ju alltid kul att få göra lite som man vill. Till och med jag har fått hjälpa till med fondvägg i köket. Hanna blev lite orolig när vi började dra tapeter, lager efter lager... Men till slut fick vi ett slätt och fint underlag att tapetsera på. Och fint blev det allt.



I helgen kopplade dom av från renovering och kom till oss i Halmstad i alla fall. Ungdomarna hade kompisar med sig också, det var trevligt. Härligt så att jag slapp vara ensam eftersom maken var i Vitryssland och kom inte hem förrän sent på lördagskvällen. Grillning står på programmet så klart.



På söndagen fyllde min "lille" 24 år! Tänka sig, stora karlen! Eller...?



Spännande överaskningar väntar för honom i sommar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0