Umgänge

Jaha, då har fyra semesterveckor av fem passerat. Inte kan man väl påstå att det har varit den bästa sommar man varit med om, inte vad beträffar vädret i alla fall. Men man får väl vara nöjd med att få vara ledig så länge. Tänkte först att det kanske var lika bra att jobba nästa vecka, men då ska det ju, om man läser väderrapporterna, bli lite bättre väder. Ny värmebölja till Halland... Vadå ny?! Ibland undrar man hur de tänker när de skriver löpsedlarna. Ja, ja, det blir vad det blir. Vi har i alla fall haft det trevligt och mysigt med goda vänner, grannar och barnen(!) på besök. Det blir ju nu under semestertid som man har möjlighet att träffas.



Tyvärr har senaste veckan präglats av det fruktansvärda som hände i Norge. Det kan ju inte bli värre! Det är så overrkligt att man kan inte ens förstå att det har hänt. Många tankar till alla inblandade ungdomar och deras anhöriga ♥♥♥

Kommentarer
Postat av: Hanna

Njut av ledigheten ! :) inte många dagar tills jag och S kommer, längtar ! Vi kämpar igenom våran sista jobb vecka nu, phuua. Hade bra så länge & hälsa mats , krama charlie :)

2011-08-01 @ 09:12:16
Postat av: Susanne

Vi längtar efter er också. Håll ut nu, det är bara några dagar kvar... kram till er från oss ;-)

2011-08-03 @ 08:25:09
URL: http://ingvors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0