Naturkraft

Tänk vad naturens krafter kan föra med sig... Stormen som har dragit fram i stora delar av vårt avlånga land, hade verkligen lämnat sina spår i Halmstad. Tack och lov så var det inget på området som verkade vara förstört, men att gå på stranden var ingen rolig syn. Inte var det roligt att gå där över huvud taget, eftersom det fortfarande blåste väldigt mycket.

Till och med asfalten på vägen ner till stranden var söndersliten av vågorna.






Men vi ska vara glada att vi bor i Sverige i alla fall :-) Det finns ju andra länder som blir betydligt mer drabbade av naturkatastrofer.

Även att man hade hoppats på ett något bättre väder, så var det skönt att koppla av i stugan ett par dagar. Vi ska också vara glada över att stugan stod hel och fin och att varken storm eller inbrottstjuvar hade hälsat på. Tyvärr är det några stugor som har blivit drabbade av det senare. Jag lider med dem, det är inget man önskar sig precis.

Vår nybyggda altan har i alla fall fler funktioner. Just nu förvaringsplats förstås, men även som växthus kanske? Kolla in "vinterglöden" som står lika fint som om det vore sommar... 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0