Snöskottning och snowdiving

Alltså, kan detta vara sant...? Idag är det 12 minusgrader och det bara vräker ner snö. Det verkar som om det har snöat hela natten. Igår kom det lika mycket. Ska den här vintern aldrig ta slut? JAg brukar säga att det är bara roligt om det kan vara snö över sportlovet och det har det verkligen varit nu. Men nu är sportlovet slut och med den kan även snön försvinna. Men det är klart om man jämför med alternativet - slask och regn så är ju valet inte svårt. Vi får väl vara nöjda att det har varit en riktig vinter för en gång skull. Nu har ju även Vättern lagt sig så vi får väl ha tålamod och vänta på våren. Så här såg det ut igår.

Först fick dom skotta sig ut till brevlådan på morgonen. Men inte hade det kommit någon tidning inte. Det kunde väl var och en ha räknat ut. Det finns väl inga möjligheter att tidningsbudet kunde transportera sig i den snön. Tidningen kom fram på dagen och det tycker jag är beundransvärt.



Efter att ha skottat både vår garageinfart och grannens, tyckte Mats att det var lika bra att ta ta taket till Carporten också. Man har ju hört att det är så många tak som rasat ner nu och det vill vi ju inte vara med om.  Den som tyckte det var roligas var Charlie.



Men ungdomarna tyckte väl inte att det var så kul att skott, men att ha snowdiving i dessa jättehögar efteråt är ju inte så tokigt...



Här gäller det för Hanna att snabbt gräva fram Simon igen.

Det som är tråkigt nu är att man kan knappt ta sig någon stans. Mats skulle försöka ge sig iväg med bilen igår, men det fanns inte en chans. Inte förrän det var plogat på våran väg gick det komma ut. Och det ska tilläggas att Hemstigen inte är den första gatan dom plogar i stan.

Yngsta dottern och hennes pojkvän har köpt hus i Habo och i början på veckan gick flyttlasset. Som tur var, var hon ledig igår så att hon slapp ta sig in till stan i detta oväder. Det tråkiga var att vi som hade tänkt åka dit igår, inte heller kom någonstans. Jag hoppas att det lugnar ner sig till nästa vecka. Då kanske vi kan åka dit och hjälpa till lite.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0