London

Hur kan det komma sig att vintern kommer så tidigt? Visst är det mysigt med snö, mycket bättre än när det är regn och slask. Men det är ju inte varje år som det är snö till första advent. Det jobbiga är när det är nästan 20 minusgrader. Då är det knappt att hunden vill gå ut. Men nu får vi hoppas att detta stannar till, låt oss säga, veckan efter februarilovet. För sedan måste det bli barmark och fint väder för vi flyttar första mars.

Nu äntligen har vi fått vårt hus sålt. Det har varit några turer... just nu har vi ett hål i sovrumstaket för att en besiktning skulle kunna göras på vinden. Allt var OK tack och lov. Men snacka om att städa. Inte nog med att man har städat innan visningarna, nu har jag fått städa en massa spån och damm. Tänk, det har varit instängt i 50 år! Tillbyggnaden är gjord för ca 50 år sedan och sedan dess har ingen kommit in på den gamla vinden. Förutom spöken i så fall :-). Men det känns bra. Nu är det bara att sätta igång och packa.

Vi har också mitt i allt passat på att turista i London. Då kan vi snacka om kallt. Runt nollan, men vilken kyla! Den trängde in genom märg och ben. Men roligt hade vi.

Lite typiska turistfoton, kanske...

















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0