Tillbaka till verkligheten

Efter en vecka på Medelhavet och besökt sju olika destinationer, känns det ganska overkligt att kliva upp halv sex i morgon och göra sig i ordning för att jobba. Men visst är det fantastiskt - fyra länder på en vecka! Vi har haft en fantastisk semester. Landade i Barcelona på torsdagen. Klev på båten på fredag middag och åkte sedan till Marseille, Genua, Neapel, Palermo på Sicilien, Tunis, Palma de Mallorca och slutligen tillbaka till Barcelona. Så mycket som man fått uppleva under denna vecka går inte att beskriva. Helt otroligt.

Kom hem sent i fredags och hade naturligtvis dragit på mig en förkylning. Antagligen fått den av maken som hade varit förkyld hela resan. Men det var bara att bita ihop. Gå upp tidigt på lördagen och städa, handla, laga mat... och sedan var det "öppet hus" för fyllebarnet - jag alltså. Det blev en fantastisk kväll. Familj och vänner, mat och dryck. Tyvärr räcker man inte till och kan prata med alla, men så är det tyvärr.

Charlie hade klarat sig bra med sonen, eller sonen med Charlie, hur man nu ska säga. De hade fått lite uppbackning av den äldre generationen och syskonen som tur var. Men va´ stor han hade blivit, Charlie alltså. Han har också blivit mycket bättre med bitandet. Biter inte alls så mycket som innan. Festen klarade han också av galant. Efter allt stohej somnade han vid nio-tiden, var ute och kissade en gång på natten och sov sedan till halv 8. Det har knappast hänt innan. Så det var skönt att vi fick lite sovmorgon också.

Ett STORT tack till min familj, släkt och vänner som har gett mig ett minne för livet. Nu är det bara att gå tillbaka till verkligheten och se livet från den andra halvan...  Tänk så mycket man har fått vara med om och så mycket som förhoppningsvis finns kvar...


Kommentarer
Postat av: mamma

Tack själv för en härlig fest. Och nu när du är på "andra" sidan blir det säkert mycket mer roligt som kommer att hända. Jag vet ju att du inte ger dej i första taget. Ha de. mamma

2009-06-15 @ 14:20:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0