Två veckor kvar

Nu har vi gjort första besöket i Halmstad. En underbar dag med strålade sol och riktig sommarvärme. Vi har satt upp staket in till grannen. Det var lika bra det! Vi rev det gamla förra året och tyckte kanske att det inte var nödvändigt att ha något där för dom har ändå en häck, men eftersom både dom och vi har hund (!) så är det nog lika bra. Det som var positivt var att grannen på baksidan redan hade satt upp ett staket intill oss. Perfekt!


Det som också var positivt var att de hade redan satt på vattnet. Hade vi vetat det hade vi kunnat sova över. Vi trodde inte att de skulle sätta på vattnet förrän till påsk. Tyvärr hade det krånglat lite och läckt från den brunnen som är i vår trädgård så där är en stor grop och en jättejordhög. Jag hoppas att de rättar till det till nästa vecka för då åker vi nog dit och sover över. Speciellt om det är så fint väder.


I vilket fall måste vi dit och gräva och förbereda för gäststugan. Hela förrådet ska tömmas. Undra var vi ska förvara allt det så länge?


När vi ändå var i trakterna passade vi på att titta till valpen. Gud så go han är! Vi har valt kullens goaste och mysigaste och sötaste valp! (Precis som alla säger) Det kommer att bli jätteroligt att få hem honom. Nu är det bestämt, han får heta Charlie. På kenneln har de redan börjat kalla honom det eftersom vi sa det när vi var där sist. Och det passar faktiskt för den valpen att heta, så det blir nog bra.


I torsdags hade vi påsksamling för alla elever. Det var ett trevligt arrangemang. Jag hälsade välkommen och tackade. Ett litet kort "tal" men det gick också bra. Nu har alla påsklov och inga möten är inbokade så det blir lugnt på skolan och tid för oss att sitta och jobba undan med sådant som ligger sist i högen. Men först är det tjänstefördelningen - det blir svårt!


Om två veckor ska vi hämta Charlie!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0