De e mycke nu...

Nu inser jag plötsligt att det är såååå mycket att göra den här våren... En massa saker på jobbet - utvärdering, tjänstefördelning, uppdragsidalog, schemaläggning, kvalitetsredovisning, likabehandlingsplan, PIM-examinationer... det finns inget stopp.

Sedan är det ju skoljuridiken där det är en uppgift kvar plus den enskilda examinationen. Man ska skriva ett paper om något inom skoljuridiken - hur lätt är det då? Introduktionsutbildningen håller ju också på. Tack och lov fortsätter den i höst. Det skulle ju varit droppen om det skulle lämnats in ett slutarbete där också. Nej, det är ett par enskilda uppgifter, ett besök av mentorn och en träff kvar i vår. Som tur är, är det i Jönköping så man slipper åka igen. Fast det är klart - det var ju inte helt fel på Hooks herrgård :-)

Inte nog med jobb och dyligt. Allt ska fixas i Halmstad med gäststuga och allt. Det är ju inte jag mest som jobbar med den, men man bidrar väl lite kanske?

Å så valpen förstås! Det känns som om man vill  ha så mycket som möjligt klart tills han ska komma. Kanske är det dags att börja göra lite inköp. Åtminstone ett koppel och en liggplats. En leksak är redan inköpt :-)

Man ser ju också fram emot att få sitta i solen lite. Om det nu blir väder för det, förstås. Idag har det varit lite sämre. Men det blir nog fint i påsk får vi hoppas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0