Snabba ryck...

Nu händer det mycket på en gång. Äldste sonen som var på anställningsintervju i Mölndal härom dagen - FICK JOBBET! Visserligen ett vik på ett halvår, men det är alltid nå´t. Nu gäller det att snabbt fixa någonstans att bo. Och naturligtvis är den stora frågan - hur gör han med den lägenheten han har idag? Går den att hyra ut i andra hand? Nu ska han i alla fall titta på en lägenhet som inte ligger alls långt från jobbet. Han kan börja jobba direkt bara han har någonstans att bo vilket gör det hela mer stressigt. Och självklart vill han börja jobba direkt. Inte nog med det, där han var på intervju förra veckan i Göteborg, vill ha en vecka till på sig innan de bestämmer sig. Så hur blir det då? Om han skulle få den också? Det var ju en fast tjänst så troligen blir det nog den som blir aktuell då.

Det är ju konstigt att först ska man oroa sig för hur det ska gå, för de båda äldsta... sedan händer allt på en gång. Och plötsligt ska man bli eld och lågor och  vara sprudlande glad. Snacka om att livet är en bergodal-bana.

Fredagen kommer jag att tillbringa i Göteborg jag också. Det blir studiebesök, shopping och Kajskjul med bröderna Cartwright. Ska bli jättekul. 

Ha en bra helg! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0