"Äntligen" december!

Visst känns det skönt att november, årets värsta månad, är över. Man är ju dödstrött!!! Nu ser vi fram emot jul och när den är över är det bara att se fram emot våren.  Har haft en hektisk helg med resa till Göteborg både fredag och söndag. Fredagen var toppen med Kajskjul 8 på kvällen. Lite god mat och underhållning är aldrig fel. Mötte upp sonen få eftermiddagen för att kolla en lägenhet i Mölndal. Åkte ner för att titta på en annan på söndagen. Den blev det. En två i andra hand i Majorna. Vem hittar det på ett par dagar? Plus jobb!!! Nu är i alla fall ett halvår av hans liv räddat! Flyttlasset går Luciahelgen. Då kör vi med glittrande ljus och stjärngossestrut :-)

  Tulpanernas tid är här!

På lördagen var vi på Jönköpingsrevyn. Mycket duktiga aktörer, men skämten fastnade lite i halsen. En del var riktigt bra, men det mesta kunde man varit utan. Man får ändå beundra dessa människor, vilket engagemang de har och hur enkelheten i hela arrangemanget vann. Det är inte på varje revy där skådespelarna både står i garderoben och ringer i en lite klocka när det är dags att börja andra akten. Om några år är jag säker på att dessa fem har gått långt och har mycket mer att ge. Det ska blir spännande att se hur det går för den gamla lokalrevyn nu!

Lönesamtalen är i full gång och det är "nollbyten" mellan alla möten just nu. SEr fram emot att vara lite ledig i jul. Det bästa av allt är att vi inte ska köpa en massa julklapper utan ge oss själva en upplevelse i stället. Vad det kommer att bli återstår att se. Men det lär nog bli en överraskning för oss alla.

Citat från 6-åring: "Du extrarektorn, hur är det på jobbet nu för tiden?". Visst är ungar underbara!

Kram

Kommentarer
Postat av: Malin Helmer

Hälsa så gott till den äldsta och önska lycka till !!!

Kör försiktigt...

Kram Kusinen

2008-12-08 @ 21:33:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0